Photosynth: Yüksek çözünürlüklü fotoğraflardan panoramik fotoğraf oluşturun

9 Aralık 2007
Fotoğrafçılık

Microsoft tarafından geliştirilen yeni bir uygulama.

Yazılım herhangi bir yerde çekilmiş yüksek çözünürlüklü fotoğrafları bir araya getirerek, panoramik fotoğraf mantığıyla sonsuzluk içeriyor. Kullanıcıya Dünya üzerindeki herhangi bir yeri gezme imkanı sunan uygulama sayesinde 3 boyutlu ortam içerisinde dolaşıp, istediğimiz ayrıntıya odaklanabiliyoruz.

Yapımcısı Blaise Auera y Arcas’ın hayretler içerisinde izlediğim sunumuna bir göz atalım:

[Sunum Kaynaktan Kaldırıldı]

Photosynth‘i denemek için buraya tıklayınız.

9.12.07 tarihinde blog.numancebi.com adresinde yayımlanmış olan "Photosynth: Yüksek çözünürlüklü fotoğraflardan panoramik fotoğraf oluşturun" başlıklı bu yazı izinsiz kopyalanamaz, kaynak belirtilmeksizin alıntılanamaz. Gerektiği durumda lütfen e-posta ile izin isteyiniz. Hassasiyetiniz icin teşekkür ederim. Web ve uygulama arayüz tasarımı, UX danışmanlığı veya başka bir tasarımsal ihtiyacınız varsa kişisel siteme göz atın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.


Blog Hakkında:

Bu bloga, sosyal ağlarda kaybolmasını istemediğim yazılarımı ve paylaşımlarımı ekliyorum. Ben ve işlerim hakkında bilgi edinmek için kişisel siteme ve portfolyoma göz atın.
İş Bağlantıları: Kişisel Site (Hakkımda) Portfolyo (Çalışmalarım) Tasarım Talep Formu Sosyal Medya Hesaplarım: LinkedIn Profilim X (Twitter) Hesabım Blog Yansımaları: Medium (Tasarım Ağırlıklı) Medium (in English) RSS Beslemesi Kısayollar: Tasarım Hk. Sıkça Sorulanlar Film ve Dizi Tavsiyelerim İlk Blog Gönderim Blogda arama:
2007-2024 © blog.numancebi.com