Oyun içinde oyun: Fancade ile “9999 in 1” Atari dönemini yeniden yaşıyoruz

21 Kasım 2020
Oyun

Boş zamanlarımda açtığım bir oyundan bahsedeceğim: Fancade. İçerisinde eski atarilerdeki gibi yüzlerce oyun türü var, her birinin de onlarca bölümü var. Oyuncular da Fancade içerisinde oyun ve bölüm üretebildiği için sonu olmayan bir eğlence makinesi.

Şu ana kadar 55 dünya bitirdim (yenilerinin açılmasını bekliyorum), her dünyada 4 veya 5 oyun, bunların her birinde de bazen 3-5 bazen 20-30 bölüm var. Dünyalara dahil edilmeyen arcade bölümünde de çeşitli oyunlar mevcut. Aylardır oynuyorum ve hala görmediğim yeni oyunlara denk geliyorum arada.

Pandemi döneminde olmasak tam bir metro oyunu diyeceğim ama metroya binmiyor olabilirsiniz şu anda. Evde de oynanabilir. 😂

İndirme bağlantıları: iOS için indir | Android için indir

Yapımcı: Martin Magni

21.11.20 tarihinde blog.numancebi.com adresinde yayımlanmış olan "Oyun içinde oyun: Fancade ile “9999 in 1” Atari dönemini yeniden yaşıyoruz" başlıklı bu yazı izinsiz kopyalanamaz, kaynak belirtilmeksizin alıntılanamaz. Gerektiği durumda lütfen e-posta ile izin isteyiniz. Hassasiyetiniz icin teşekkür ederim. Web ve uygulama arayüz tasarımı, UX danışmanlığı veya başka bir tasarımsal ihtiyacınız varsa kişisel siteme göz atın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.