Kullanıcıyı nasıl kendinize sövdürürsünüz? User Inyerface: Tam bir hayal kırıklığı deneyimi

Bu yazıda bahsedeceğim, Akrep Nalan’ın kişisel web sitesinden sonra, internet tarihinin en güzel ikinci sitesi olabilir. Tabi bu site Akrep Nalan’ınkinin aksine, ironik.

Arayüz tasarlarken kullanıcılara nasıl zorluklar çıkarılabilir diye sormuşlar (Bagaar diye bir oluşum) ve bulabildiklerinin tamamını tek bir web sitesi formu örneği üzerinde toplamışlar.

UserInyerface.com adresinden erişilebilen sayfa, arka arkaya birkaç ekrandan oluşan ama sonraki ekranlara geçmenin neredeyse imkansız olduğu, imkanını bulsanız bile her seferinde “yuh” dedirten bir oyunun adımları gibi.

Hadi iyi eğlenceler diyeceğim ama pek eğleneceğinizi düşünmüyorum.

Sitenin üzerinde bir de sayaç var, ne kadar sürede formu tamamladığınızı gösteriyor.

Kaynağım @gokmen’in bu tweet‘i.

4.7.19 tarihinde blog.numancebi.com adresinde yayımlanmış olan "Kullanıcıyı nasıl kendinize sövdürürsünüz? User Inyerface: Tam bir hayal kırıklığı deneyimi" başlıklı bu yazı izinsiz kopyalanamaz, kaynak belirtilmeksizin alıntılanamaz. Gerektiği durumda lütfen e-posta ile izin isteyiniz. Hassasiyetiniz icin teşekkür ederim. Web ve uygulama arayüz tasarımı, UX danışmanlığı veya başka bir tasarımsal ihtiyacınız varsa kişisel siteme göz atın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.


Blog Hakkında:

Bu bloga, sosyal ağlarda kaybolmasını istemediğim yazılarımı ve paylaşımlarımı ekliyorum. Ben ve işlerim hakkında bilgi edinmek için kişisel siteme ve portfolyoma göz atın.
İş Bağlantıları: Kişisel Site (Hakkımda) Portfolyo (Çalışmalarım) Tasarım Talep Formu Sosyal Medya Hesaplarım: LinkedIn Profilim X (Twitter) Hesabım Blog Yansımaları: Medium (Tasarım Ağırlıklı) Medium (in English) RSS Beslemesi Kısayollar: Tasarım Hk. Sıkça Sorulanlar Film ve Dizi Tavsiyelerim İlk Blog Gönderim Blogda arama:
2007-2025 © blog.numancebi.com