DonanımHaber’de tasarımcı olarak 14. yıla girdim: Ne değişti, 13 yılda neler yaptım?

22 Kasım 2022
İş Dünyası, Kişisel, Tasarım

DonanımHaber’de tasarımcı olarak 13 yılı doldurdum, 14. yıldan gün aldım. Dün doğum günümdü, aynı döneme denk geldiği için ikisini birlikte kutluyorum her yıl.

Aşağıdaki görselde; DH’de çalışmaya başladığımda, 2009’da çekildiğim fotoğraf ile 2019’da çekilen ofisteki son onsite fotoğrafım bir arada. Malum salgının başından beri remote çalıştığımız için ofiste daha güncel fotoğrafım yok ama -sorumluluk reddi için- belirtmem lazım ki kilo verdim, 3 yıl öncekinden daha sağlıklı olduğumu sanıyor ve umuyorum. 😊

13 yılda çok değiştim, iş yapma şeklim değişti, malumunuz mesleğin formu da çok değişti, tabi DH ve hatta hedefleri de değişti. Biz de geliştirmek için çok emek verdik ama aklımızdaki birçok şeyi de henüz hayata geçiremedik, uğraşıyoruz.

“Ne yaptın arkadaş?” diyene; DH’deki görevim ile ilgili ayrıntılara LinkedIn profilimdeki “Deneyim” alanından, dahil olduğum işlerin çok ufak bir kısmına da “Projeler” bölümünden ulaşabilirsiniz. 13 yılda DH’de neler yaptığımın kısa bir özetini orada görebilirsiniz.

İnsanlar bu sektörde genellikle 2-3 yılda bir iş değiştirmeye alışkın. Ben de DH’nin bugün geldiği durumu bilmesem, 2009’daki halimle “14. yıla kadar” devam edeceğime şaşırırdım. Bu kadar uzun süredir hala DH’de olmamın en büyük sebeplerinden biri, her zaman patrondan çok arkadaş olan, DH’nin kurucusu Gün Oksay‘ın projeler ve işle ilgili diğer konularda çözüm odaklı ve pozitif yaklaşımı. Bu anlamda şanslı olduğumu düşünüyorum. Zam dönemi değil, o zaman gerekirse ilaveten överiz. 😂

🪞 Yansıma içerik: Daha önce bir sosyal ağda yayımlanmıştır. ✨ Dikkat çeken gönderi: Yayımlandığı hafta 5000+ görüntülenme aldı. 22.11.22 tarihinde blog.numancebi.com adresinde yayımlanmış olan "DonanımHaber’de tasarımcı olarak 14. yıla girdim: Ne değişti, 13 yılda neler yaptım?" başlıklı bu yazı izinsiz kopyalanamaz, kaynak belirtilmeksizin alıntılanamaz. Gerektiği durumda lütfen e-posta ile izin isteyiniz. Hassasiyetiniz icin teşekkür ederim. Web ve uygulama arayüz tasarımı, UX danışmanlığı veya başka bir tasarımsal ihtiyacınız varsa kişisel siteme göz atın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.