Tüm iPhone, Mac, Watch modelleri ile Android Telefon ve Tabletler için Sketch Görsel Şablonları

19 Ekim 2019
Tasarım, Ücretsiz Kaynak

Facebook’un birkaç yıldır sunduğu bu ücretsiz hizmet çok faydalı ve kapsamlı. Tasarımlarınızı sunarken gerekebilecek bazı cihazların görünümlerini, Devices adlı bu sayfada ücretsiz paylaşıyorlar. İşin güzel yanı şu ki; her güncel cihazı en kısa sürede ekliyorlar. Mesela henüz çok kısa süre önce tanıtılmış olan iPhone 11 ve Apple Watch 5 modelleri için bile görseller yüklenmiş durumda.

Projede emeği geçenler: Riccardo Carlet, Jeff Smith, Eric Liang, Andrew Aquino, Robin Clediere, Dean Hudson, Pietro Schirano, Harry Copeman, Andrew Pouliot, Yih Liang, Shali Nguyen, J.T. Trollman, Benji Kuroda, Gabriel Valdivia, Pelle Wistén, Priyanka Kodikal, Mohammed Abid, Jeremy Friedland, Marcos Mejia, Trevor Phillippi, Moeed Mohammad.

Bağlantı: http://facebook.design/devices

Bonus

iOS iPhone GUI kit: http://facebook.design/ios11

Origami, Sketch, Framer ve Photoshop için…

macOS için Masaüstü kiti: http://facebook.design/desktopkit

19.10.19 tarihinde blog.numancebi.com adresinde yayımlanmış olan "Tüm iPhone, Mac, Watch modelleri ile Android Telefon ve Tabletler için Sketch Görsel Şablonları" başlıklı bu yazı izinsiz kopyalanamaz, kaynak belirtilmeksizin alıntılanamaz. Gerektiği durumda lütfen e-posta ile izin isteyiniz. Hassasiyetiniz icin teşekkür ederim. Web ve uygulama arayüz tasarımı, UX danışmanlığı veya başka bir tasarımsal ihtiyacınız varsa kişisel siteme göz atın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.