20’li Yaşlardayken Okunması Gereken 65 Kitap

13 Kasım 2017
Kitap, Kültür-Sanat

Düşündüren, güldüren, ilham veren ve duygulandıran “20’li yaşlar bitmeden okunacak” 65 kitap önerisini bir araya getirmiş bir BuzzFeed editörü. 20’li yaşlar bitmek üzereyken denk geldiğim bu listeye bir yerinden başlayayım diyorum, bazısı ilgimi çekti. Gözatmak isterseniz şöyle buyrun.

Bu arada, şurada da bazı kitap tavsiyelerim var.

13.11.17 tarihinde blog.numancebi.com adresinde yayımlanmış olan "20’li Yaşlardayken Okunması Gereken 65 Kitap" başlıklı bu yazı izinsiz kopyalanamaz, kaynak belirtilmeksizin alıntılanamaz. Gerektiği durumda lütfen e-posta ile izin isteyiniz. Hassasiyetiniz icin teşekkür ederim. Web ve uygulama arayüz tasarımı, UX danışmanlığı veya başka bir tasarımsal ihtiyacınız varsa kişisel siteme göz atın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.


Blog Hakkında:

Bu bloga, sosyal ağlarda kaybolmasını istemediğim yazılarımı ve paylaşımlarımı ekliyorum. Ben ve işlerim hakkında bilgi edinmek için kişisel siteme ve portfolyoma göz atın.
İş Bağlantıları: Kişisel Site (Hakkımda) Portfolyo (Çalışmalarım) Tasarım Talep Formu Sosyal Medya Hesaplarım: LinkedIn Profilim X (Twitter) Hesabım Blog Yansımaları: Medium (Tasarım Ağırlıklı) Medium (in English) RSS Beslemesi Kısayollar: Tasarım Hk. Sıkça Sorulanlar Film ve Dizi Tavsiyelerim İlk Blog Gönderim Blogda arama:
2007-2024 © blog.numancebi.com